Tarieven en vergoedingen

 

 

Van goede coaching heb je levenslang profijt! In die zin is coaching natuurlijk onbetaalbaar. 😉

 

Omdat ik geloof dat ik goede coaching lever, werk ik met een niet goed, geen factuur garantie. Dit doe ik niet alleen om jou, maar ook om mijn coachingskwaliteit te beschermen. Wanneer mensen steeds gebruik zouden maken van deze regeling, dwingt mij dat om de kwaliteit te verbeteren. (Wat ik overigens sowieso al voortdurend doe, maar je begrijpt vast wel m’n punt.)

Het bieden van een gezond en helpend product waarmee ik werkelijk een bijdrage kan leveren aan de kwaliteit van jouw leven, is voor mij het belangrijkste van mijn werk.

 

Tape nieuw !

Tarieven

In onderstaande tabellen de tarieven voor de verschillende vormen van coaching die ik aanbied.

Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Bij ‘coaching op locatie’ komen bovenop de genoemde bedragen ook nog de eventuele reiskosten. Informeer naar de voorwaarden. Ik reken geen reiskosten voor coaching in Middelburg, Vlissingen of Souburg.

Deze tarieven zijn voor particulieren. Voor coachingstrajecten gefinancierd door werkgever of voor organisaties en bedrijven gelden zakelijke tarieven. Stuur een bericht voor meer informatie.

Voor particulieren die 3 jaar of langer een gezinsinkomen op of onder het bijstandsniveau hebben, gelden bijzondere tarieven. Kijk onder de tarieventabellen bij ‘bijzondere tarieven en acties.’

 

coaching per mail

tarieven mailcoaching

 

telefonische coaching

 Geen bijkomende belkosten! Ik bel jou. 🙂 

Tarieven telefonische coaching

 

Of wat dacht je van onderstaand combinatie-pakket Kort & Krachtig? Uitgebreide coaching per telefoon (maar liefst 90 minuten), waarna ik jou(w verhaal) eerst dieper laat ‘bezinken’. Vervolgens krijg je ook nog een mail met heldere inzichten betreffende jou(w situatie). Om steeds opnieuw te lezen.

Tape aanbieding

 

coaching op locatie

LET OP: Bij coaching in Middelburg, Vlissingen en Oost-Souburg zijn er geen bijkomende kosten. Ik ben bereid te reizen tot en met NS station Roosendaal (coachlocatie op loopafstand van NS station) en reken reiskostenvergoeding vanaf NS station Middelburg o.b.v. 2e klas treinreis.

Tarieven coaching op locatie

 

wandelcoaching

LET OP: Wandelingen kunnen in overleg qua tijdsduur aangepast worden. Regelmatig zullen we rusten en stilstaan. De wandeling is fysiek niet zwaar. We wandelen in en rond het Ritthemse bos/strand op Walcheren. Gratis parkeergelegenheid naast het bos.

Tarieven hartentocht

Bijzondere tarieven en acties

Leef je 3 jaar of langer op of onder het bestaansminimum (gezinsinkomen), dan hanteer ik voor jou gehalveerde tarieven.

Na elke 20 betaalde coachsessies (in welke vorm dan ook) geef ik een coachingpakket (digitaal of telefonisch) cadeau aan iemand die 3 jaar of langer op of onder het bestaansminimum (gezinsinkomen) leeft. Wil je daarvoor in aanmerking komen? Laat het me weten!

NIET TEVREDEN? GEEN FACTUUR!

Omdat het om jou gaat en je je geld maar 1 x kunt uitgeven, werk ik met een NIET GOED, GEEN FACTUUR GARANTIE.  Ook omdat ik vrijwel zeker ben dat je iets zult hebben aan de coaching. 🙂

Mocht dat niet zo zijn: laat me binnen een week weten waarom je niet tevreden ben. Dan stuur ik geen factuur. (Behalve de eventuele reiskosten buiten walcheren) Hier staat het, zwart op wit. (Maak er desnoods een printscreen van 😉 )

 

Vergoedingen

Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars. Dit heeft als voordeel dat ik niks te maken heb met hun voorwaarden. Ik hoef niet eerst een diagnose te stellen voor ik jou mag coachen. (Overigens zegt een eventueel bestaande diagnose mij niets over jou, maar meer iets over het ‘hokje’ waarin de diagnosesteller jou op dat moment het best vond passen.) Nadeel van het niet hebben van een contract met zorgverzekeraars, is dat zij jouw coaching zeer waarschijnlijk niet zullen vergoeden.

Toch zijn er mogelijk manieren om als particulier voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking te komen. Ik noem er een paar.

 • Via je werkgever
  Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject als veel effectiever ervaren. Informeer bij je werkgever, leidinggevende of personeelszaken.
 • Via PGB
  Mensen met een persoonsgebonden budget kunnen deze kosten via het PGB vergoed krijgen. Voor meer informatie en de voorwaarden voor een PGB kun je terecht op de site van de belangenvereniging Per Saldo (www.pgb.nl).
 • Via de Arbo-dienst van je bedrijf
  Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts soms bereid om deze kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.  Bijv. in het kader van burn-out preventie en voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts of de Arbodienst.
 • Via de belasting
  Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.
 • Via de ziektekosten
  Coaching valt niet onder primaire ziektekosten en wordt daardoor meestal niet (geheel) vergoed. Toch zijn er steeds meer verzekeringsmaatschappijen die de resultaten erkennen van effectieve coaching en deze vergoeden in de aanvullende verzekeringspakketten.  Heb je een uitgebreide aanvulling op je ziektekostenverzekering, dan zou je het eens kunnen nagaan bij je ziektekostenverzekeraar.
 • Via het UWV
  Als je een uitkering ontvangt, dan kun je bij het UWV informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en re-integratie. Je kunt met je UWV een Individuele Re-integratie Overeenkomst sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget aan je beschikbaar waarmee je je coachingstraject geheel of gedeeltelijk kunt betalen. Kijk voor meer informatie op de site van het UWV.
 • Via de Sociale Dienst van je gemeente
  Bij sommige gemeenten kan je, wanneer je op of iets boven het sociaal minimum leeft voor allerlei noodzakelijke uitgaven een beroep doen op Bijzondere Bijstand. Hoewel de regels de afgelopen jaren steeds strenger lijken te worden, zou je het toch eens kunnen navragen in hoeverre dit in jouw geval voor coaching van toepassing is.

 

Coaching aanvragen

Heb je vragen of wil je reserveren voor coaching? Gebruik onderstaand contactformulier. Vermeld duidelijk welke vorm van coaching je wilt.